اردوغان: با مشارکت ایران، قفقاز را به منطقه صلح و رفاه تبدیل می‌کنیم-راهبرد معاصر
اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده رسانه عبری: حماس موفق به احیای خود در نوار غزه شده است محمود عباس برای شرکت در اجلاس دی۸ به مصر سفر می‌کند دیدار خداحافظی سفیر پرتغال در تهران با عراقچی گروسی: برجام دیگر موضوعیت ندارد؛ توافق اصلی را می‌توان به عنوان یک مبنا به کار گرفت شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای حمله به یمن آماده می‌شود  کارشناس اسرائیلی: احتمال سقوط پادشاهی اردن بسیار زیاد است خشم ایران از حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن رسانه عبری: سامانه شلیک خودکار در کرانه باختری مستقر می‌شود شیخ نعیم قاسم: اگر استواری رزمندگان مقاومت نبود، اسرائیل به بیروت می‌رسید طوفان سهمگین در فرانسه ۲ قربانی گرفت

اردوغان: با مشارکت ایران، قفقاز را به منطقه صلح و رفاه تبدیل می‌کنیم

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه قصد داریم با انجام پروژه‌های مشترک به همراه ایران، منطقه قفقاز را به یک منطقه صلح و رفاه تبدیل کنیم، اظهار داشت: بدون خارج کردن و بیرون گذاشتن هیچکس، این روند را مدیریت خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه شامگاه سه شنبه بعد از نشست کابینه در خصوص تحولات در منطقه قفقاز و کریدور زنگزور گفت: انشالله کریدور زنگزور را در کوتاهترین زمان به بهره برداری خواهیم رساند و با کشور دوست و برادر، آذربایجان، راههای ارتباطی زمینی و آهن را از طریق نخجوان به شکل پیوستگی بدون وقفه در خواهیم آورد.

 

وی افزود: قصد داریم با انجام پروژه های مشترک به همراه ایران نیز این منطقه را به یک منطقه صلح و رفاه تبدیل کنیم. بدون خارج کردن و بیرون گذاشتن هیچکس، این روند را مدیریت خواهیم کرد.

 

اردوغان روز گذشته نیز بعد از بازگشت از آذربایجان با بیان اینکه سیگنال های مثبت ایران در خصوص زنگزور خوشحال کننده است، گفته بود که قطاری که از ترکیه می آید از نخجوان و ارمنستان خواهد گذشت و به ‌آذربایجان می رود. اگر ارمنستان این مسیر را باز نکند از کجا خواهد رفت؟ از ایران خواهد گذشت. ایران نگاه مثبتی به این موضوع دارد. با توجه به نگاه مثبت ایران، این خط می تواند از ایران عبور کند.

 

برخی این رویکرد جدید اردوغان را نشانه تغییر سیاست آنکارا در قبال تحولات منطقه و موضع ایران درباره لزوم توجه به عدم تغییر مرزها و ژئوپلتیک در منطقه ارزیابی می کنند و گروهی دیگر نیز از آن به عنوان بازی رسانه ای جدید اردوغان یاد می کنند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار